ja też bym łyknął jeśli poprawia wietrzenie SMIC'a. Może MisiekWAW pomierzysz temperaturę w dolocie???
pzdr
BTW: załóż Misiek zabezpieczenie na koła, mi niedawno próbowali dziabnąć :x ale poluzowali dwie śruby, a potem zobaczyli, że mam zabezpieczenie i dali se spokój.
Outlander
była OII 4x4 BMM
już nie ma Octa ASZ super fajna była
jaki koszt wraz z lakierowaniem ?
kajtek ci to montowal czy w skoda design ?
cena 140zł -8% zniżki, lakierowanie jednej sztuki w Auto-Blaku 50zł :idea:
montował Kajtek
Zamieszczone przez karolz
kurcze ciekawe jaki to ma wplyw na chlodzenie IC :roll: bo jesli naprawde ma to tez sobie takie cos sprawie :diabelski_usmiech
wydaje mi się, że w połaczeniu z kratką w nadkolu całkiem niezły, bo dzisiaj się bawiłem gtechem i mimo kilkunastu (ponad 20, może 30 prób) fura nie puchła :twisted: k
[ Dodano: Nie Gru 12, 2004 16:14 ]
Zamieszczone przez bendi
ładna dokumentacja k i wszystko jasne
dzięki :szeroki_usmiech
Zamieszczone przez bendi
ja też bym łyknął jeśli poprawia wietrzenie SMIC'a. Może MisiekWAW pomierzysz temperaturę w dolocie???
postaram się pomierzyć, ale napewno jest jeszcze lepiej niż tylko z kratką w nadkolu, bo fura nie puchnie :twisted:
Zamieszczone przez bendi
pzdr
BTW: załóż Misiek zabezpieczenie na koła, mi niedawno próbowali dziabnąć :x ale poluzowali dwie śruby, a potem zobaczyli, że mam zabezpieczenie i dali se spokój.
mam przecież :P
[ Dodano: Nie Gru 12, 2004 16:18 ]
Zamieszczone przez karolz
Zamieszczone przez bendi
pzdr
zeby pomierzyl przed i po to mialo by to sens a teraz to .... :roll:
no własnie nie mam pomierzonej temperatury po chipie ops: :roll:
BTW: załóż Misiek zabezpieczenie na koła, mi niedawno próbowali dziabnąć ale poluzowali dwie śruby, a potem zobaczyli, że mam zabezpieczenie i dali se spokój.
mam przecież
coś ich nie widzę :shock: ale ale Ci wierzę :lol:
Outlander
była OII 4x4 BMM
już nie ma Octa ASZ super fajna była
Ladnie to wyszlo. Powinienes IMHO polakierowac teraz listwy, wtedy ta kratka bedzie jeszcze lepiej wygladac.
Co do "niepuchniecia", to przy takich temperaturach jak teraz, ciezko jest "ugotowac" auto.
Ale mam nadzieje, ze to cos daje - w sumie powinno. :?
myślę, że przy tym co wczoraj robiłem mogło się "ugotować" :? sprzęgło napewno się ugotowało ops:
BTW ani razu sprzęgło mi się w czasie prób nie poślizgnęło, nie pajacowałem na półsprzęgle, nie przypaliłem (zero zapachu) a wieczorem mi przepuszczało sprzęgło :cry:
Trochę szybko by zmarło przyznam szczerze :shock:
Mam nadzieję, że to było chwilowe zmęczenie, a nie stałe :? bo jak stałe to ją chyba do Wisły spuszczę :roll:
Czemu nazywasz Ibize taczką :?: :szeroki_usmiech To jest seryjny ASZ :?: Jak się tym jeździ w porównaniu z Octą :?: :roll:
Mam nadzieję, że to było chwilowe zmęczenie, a nie stałe :?
Moglo to byc chwilowe, co nie zmienia faktu, ze nie jest dobrze. :evil:
Zamieszczone przez MisiekWAW
Czemu nazywasz Ibize taczką :?: :szeroki_usmiech To jest seryjny ASZ :?: Jak się tym jeździ w porównaniu z Octą :?: :roll:
Taczka - ze wzgledu na hardcorowo twarde zawieszenie. Mysle, ze ciezko o twardszy zawias jak na seryjne auto "dla ludzi".
Ibi jest jeszcze seryjna, bo dopiero tydzien temu wyjechala z garazu, ale na dniach bedzie dlubana. :twisted:
Jezdzi bardzo fajnie - ma bardzo mocny dol. Powyzej 3,5krpm troche slabnie, ale i tak bardzo ladnie sie "odpycha". :twisted:
Krupin zmierzyl sie raz na gtechu w dwie osoby na pokladzie i wyplulo mu 7,9 do "steki" i 16 na 1/4 mili - wiec jak na serie to calkime dobrze.
Moglo to byc chwilowe, co nie zmienia faktu, ze nie jest dobrze. :evil:
oby :?
Zamieszczone przez MiKruS
Taczka - ze wzgledu na hardcorowo twarde zawieszenie. Mysle, ze ciezko o twardszy zawias jak na seryjne auto "dla ludzi".
Ibi jest jeszcze seryjna, bo dopiero tydzien temu wyjechala z garazu, ale na dniach bedzie dlubana. :twisted:
Jezdzi bardzo fajnie - ma bardzo mocny dol. Powyzej 3,5krpm troche slabnie, ale i tak bardzo ladnie sie "odpycha". :twisted:
Krupin zmierzyl sie raz na gtechu w dwie osoby na pokladzie i wyplulo mu 7,9 do "steki" i 16 na 1/4 mili - wiec jak na serie to calkime dobrze.
ładnie ładnie :twisted: ale Ibi jest pewnie sporo lżejsza od Octy wiec nie ma co się dziwic :idea: :roll:
Komentarz